Red meats: Time for a paradigm shift in dietary advice

Dieses Thema enthält 2 Antworten und 2 Teilnehmer. Es wurde zuletzt aktualisiert von Avatar Vlad 07.01.2015 um 10:58.

Ansicht von 3 Beiträgen - 1 bis 3 (von insgesamt 3)
  • Autor
    Beiträge
  • #87718 (0)
    Avatar
    Vlad
    Beiträge: 219

    Zitat


    Large population studies both in Europe and North America have recently reported no association between intakes of unprocessed red meat and any cause of death, including cardiovascular disease (CVD) or cancer (Kappeler et al., 2013 and Rohrmann et al., 2013). This is consistent with the findings of the largest meta-analyses of the worldwide evidence showing no association between unprocessed red meat and coronary heart disease (CHD) (Micha et al., 2010).


    Zitat


    This analysis, which also examined overall diet quality, found that adults who ate red meat more often also tended to eat vegetables more often compared to those who ate red meat less often. In addition, those who ate red meat more often tended to have lower body mass index and a smaller waist circumference.


    http://www.sciencedirect.com/science/art…309174014001922

    #99132 (0)
    Chris Michalk
    Chris Michalk
    Verwalter
    117
    Beiträge: 2599

    Passt ja gerade zum aktuellen Thema

    (NEU5GC – Verzehr von rotem Fleisch macht krank)

    Vielleicht willst du deine Studie nochmal dort posten?

    #99133 (0)
    Avatar
    Vlad
    Beiträge: 219

    Gute Idee … hab’s gemacht.

Ansicht von 3 Beiträgen - 1 bis 3 (von insgesamt 3)

Sei müssen angemeldet sein, um auf dieses Thema antworten zu können. Bitte loggen Sie sich ein.